Get Adobe Flash player

E-Novice

Kraj:
Email:SOBOTA    22.8.    20.30    SRDJAN OLMAN ( SRB ), ADMIR BALTIĆ, ROK ŠKRLEP

                                        Srđan Olman, Admir Baltić, Rok Škrlep

 


Srdjan, Admir in Rok so prava kombinacija za nabrito prvo soboto na Lentu.


Srdjan Olman (SRB)

Ste se kdaj vprašali, je kivi sadje ali žival? Kaj je granatno jabolko? Kako se igra šah? Čemu so namenjeni komarji in kdo je določil teniška pravila? Če se vi niste, poznamo nekoga, ki se je. In Srdjan Olman ne le da se o tem sprašuje - celo poskusil vam bo na ta in podobna vprašanja odgovoriti! Vabljeni na Pravdo za Olmana, novo predstavo tega izjemnega srbskega komika.

Admir Baltić

je stand up virtuoz, ki se nerad hvali. Ambiciozni perfekcionist, ki svoj notranji mir ohranja z lenobo. S svojimi zgodbami redno nasmeje, pogosto pa tudi kaj tehtnega pove. Ogledala nastavlja družbi, avtoritetam, samemu sebi in seveda svoji ženi. Loteva se tem kot so: partnerski odnosi, spolnost, prekeriat, politika, okolje, promet, digitalizacija, osebna rast, itd. Na Festivalu Lent je že nastopal s svojo monokomedijo Slaba družba, zdaj pa se bo občinstvu predstavil še s svojim novejšim stand up materialom.

Večer bo povezoval mladi, a izkušeni stand up komik z izgubljenim videzom in ostrim jezikom - naravnost iz Kranja prihaja Rok Škrlep!

 


Partnerske organizacije